Indendørs malerarbejde i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland

Prestige-maleren ApS står for alt dit indendørs malerarbejde, hvis du ønsker det bedst tænkelige resultat.

Prestige-maleren ApS garanterer høj kvalitet i arbejdet, perfektionistisk finish og god kundeservice til alle vores kunder. Det gælder, uanset om du er privat boligejer, eller du skal have malet indendøre i et hotel, en butik, en café eller restaurant, i kontorlokaler, eller en fredet bygning.

Vi maler, tapetserer, sætter filt og glasvæv op, samt fuldspartler dine vægge. Farver og teksturer skaber stemning i såvel boligen som virksomheden. Dine omgivelser har stor betydning for atmosfæren i rummet og den stil, du gerne vil have frem.

Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi rådgiver dig altid gerne, hvis du er i tvivl om de rigtige produkter eller løsninger til dit hjem eller din virksomhed.

Vi indgår derudover gerne faste aftaler med boligforeninger omkring flyttelejligheder og forefaldende malerarbejde. Du får hos Prestige-maleren ApS en dygtig fast malerstab, som kan rykke ud, når du har brug for det.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde og tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Professionelt malerarbejde for dig

Prestige-maleren ApS

leverer professionelt malerarbejde til private boligejere og erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kvalitet i særklasse!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Anbefalinger

"Super godt forarbejde og finish. Opgaven afsluttet til tiden med dygtige, flexible og høflige malere."

Peter Trampe

"Flot arbejde! Maleren gjorde det rigtigt godt, var fleksibel og venlig"

Michael Holgaard

"Det bedste hjelp! Jeg er så tilfreds med det Hamza og hans team lavde i min lejlighed. Det var maling af hele lejligheden, køkkenskab, opsætning af tofløyet dør, lavet karm og væg. Rive tidligere væg. Han var meget hjælpsom med at finde de helt rigtige løsninger og meget fleksible hvad angår tid og opgaver. Resultatet var helt perfekt og jeg giver min varmeste anbefaling!"

 

Nina

Ring 50 20 65 80