Om os

Udelukkende kvalitetsarbejde og god kundeservice.

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Som vores navn antyder, gør Prestige-maleren ApS en dyd ud af at levere det bedste af det bedste, når det kommer til malerarbejde. Vi har over 20 års erfaring i malerbranchen, og vi leverer kun arbejde af en høj kvalitet.

Vores kunder er hovedsageligt private boligejere og erhvervskunder i Storkøbenhavn og nord for København. Vi indgår desuden gerne faste aftaler med større entreprenørfirmaer og boligselskaber. Du er dog altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, du vil drøfte med os.

Prestige-maleren ApS lægger vægt på en høj faglighed og ansætter kun dygtige faglærte malere på overenskomst. Du er velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning, hvis du gerne vil arbejde et sted, hvor kvalitet og finish er i højsædet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Professionelt malerarbejde for dig

Prestige-maleren ApS

leverer professionelt malerarbejde til private boligejere og erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kvalitet i særklasse!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Anbefalinger

"Super godt forarbejde og finish. Opgaven afsluttet til tiden med dygtige, flexible og høflige malere."

Peter Trampe

"Flot arbejde! Maleren gjorde det rigtigt godt, var fleksibel og venlig"

Michael Holgaard

"Det bedste hjelp! Jeg er så tilfreds med det Hamza og hans team lavde i min lejlighed. Det var maling af hele lejligheden, køkkenskab, opsætning af tofløyet dør, lavet karm og væg. Rive tidligere væg. Han var meget hjælpsom med at finde de helt rigtige løsninger og meget fleksible hvad angår tid og opgaver. Resultatet var helt perfekt og jeg giver min varmeste anbefaling!"

 

Nina

Ring 50 20 65 80