Udendørs malerarbejde i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Prestige-maleren ApS tager sig af dit udendørs malerarbejde, så du er sikker på, at kvaliteten er i særklasse.

Prestige-maleren ApS har erfaringen og kompetencerne til at påtage os dine udendørs maleropgaver, uanset hvem du er og hvad opgaven går ud på.

Det gælder såvel husets facade som al træværk på dit hus, din terrasse, dit hegn, og øvrige omgivelser. Restaurering af facader med et dekoreret indgangsparti, karnap med udskæringer i træ, samt vinduespartier med specielle rammer er også noget, Prestige-maleren ApS har stor erfaring med.

Vi leverer alt vores arbejde med stor faglig stolthed og gør en dyd ud af at leve op til vores navn, så vi holder fanen højt i malerbranchen. Vi sætter en ære i, at vores arbejde udføres helt igennem godt og ordentligt – så der ikke kan sættes en finger på det. Din tilfredshed og anerkendelse er altid vores vigtigste kriterie for succes.

Du er altid velkommen til at kontakte os med din opgave, eller hvis du vil vide mere. Vi indgår desuden gerne en fast aftale med dig som kunde, hvis du har et tilbagevendende behov for en dygtig malermester til forefaldende malerarbejde.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Professionelt malerarbejde for dig

Prestige-maleren ApS

leverer professionelt malerarbejde til private boligejere og erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kvalitet i særklasse!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Eller ring til os nu

Vi står klar til at give dig et godt og 100% uforpligtende tilbud på din opgave - ring i dag!

Anbefalinger

"Super godt forarbejde og finish. Opgaven afsluttet til tiden med dygtige, flexible og høflige malere."

Peter Trampe

"Flot arbejde! Maleren gjorde det rigtigt godt, var fleksibel og venlig"

Michael Holgaard

"Det bedste hjelp! Jeg er så tilfreds med det Hamza og hans team lavde i min lejlighed. Det var maling af hele lejligheden, køkkenskab, opsætning af tofløyet dør, lavet karm og væg. Rive tidligere væg. Han var meget hjælpsom med at finde de helt rigtige løsninger og meget fleksible hvad angår tid og opgaver. Resultatet var helt perfekt og jeg giver min varmeste anbefaling!"

 

Nina

Ring 50 20 65 80