Prestige-maleren ApS står for alt dit indendørs malerarbejde, hvis du ønsker det bedst tænkelige resultat

Prestige-maleren ApS garanterer høj kvalitet i arbejdet, perfektionistisk finish og god kundeservice til alle vores kunder. Det gælder, uanset om du er privat boligejer, eller du skal have malet indendøre i et hotel, en butik, en café eller restaurant, i kontorlokaler, eller en fredet bygning.

Vi maler, tapetserer, sætter filt og glasvæv op, samt fuldspartler dine vægge. Farver og teksturer skaber stemning i såvel boligen som virksomheden. Dine omgivelser har stor betydning for atmosfæren i rummet og den stil, du gerne vil have frem.

Vi har erfaringen og ekspertisen, og vi rådgiver dig altid gerne, hvis du er i tvivl om de rigtige produkter eller løsninger til dit hjem eller din virksomhed.

Vi indgår derudover gerne faste aftaler med boligforeninger omkring flyttelejligheder og forefaldende malerarbejde. Du får hos Prestige-maleren ApS en dygtig fast malerstab, som kan rykke ud, når du har brug for det.

Kontakt os gerne for et uforpligtende møde og tilbud.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Professionelt malerarbejde for dig

Prestige-maleren ApS leverer professionelt malerarbejde til private boligejere og erhvervskunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Kvalitet i særklasse!

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.


Anbefalinger